Populära resmål världen över

Ett populärt resmål för turister världen över är Skottland. I säckpipans land finns det mycket att uppleva av den rika kulturen och miljön. Ett välbesökt resmål är Skottlands fina öar, dit det anordnas grymma resor med häftiga upplevelser. Men även landets många pubar är väl värda ett par eller flera besök och utöver deras världsberömda whisky tillverkas det ölsorter av allra högsta klass som det är en upplevelse att få njuta av på plats. Landet är även känt för sina väldigt många får, som trivs utmärkt i det svala regniga klimatet. På Shetlandsöarna finns det fler får per person än någon annanstans i världen.

Resmål till norra delarna av Storbritannien

Funderar du på att göra en upplevelseresa kan en tur till Skottland vara ett riktigt vist val. Gillar du naturupplevelser är en unik paketresa från Elphin Travel alltid en bra lösning. De erbjuder små paketresor till landets många öar som kan ha olika inriktning beroende på önskemål. Ett populärt alternativ utöver det är ull-resorna som har arrangerats till bland annat Shetlandsöarna och Orkney som blivit otrolig populära. Skottland har mycket att erbjuda och med resor som utgår från Edinburgh finns det många resmål att välja mellan.

Uppskattar du att njuta av ett gott öl? Då kan en arrangerad öl-resa vara ett riktigt bra alternativ. Elphin Travel erbjuder all-inclusive resor till Englands norra delar där provsmakning av öl står på schemat. Där ingår det fyra dagar på ett bra hotell inklusive måltider samt alla provsmakningar du besöker. Att detta är ett populärt resmål är inte svårt att förstå. För en passionerad öldrickare kan detta vara ett närmast optimalt spenderande av en långhelg. Låter detta som något i din smak?

En upplevelseresa ger väldigt mycket

Är du ute efter ett resmål som inte följer den stora massans väg utan gräver sig in på djupet i den engelska ölkulturen har Elphin Travel något att erbjuda de absolut flesta. Resorna i ölens tecken är något man inte bör missa, de många besöken på bryggerier och pubar i norra England är en upplevelse utöver det vanliga. Resan kan även kombineras med ett par dagar av egen tid i antingen London, Edinburgh eller Manchester beroende på var du väljer att landa.

Är du intresserad av ull och vill åka på en annorlunda upplevelse kan en sex dagars lång resa till Shetlandsöarna med fullt fokus på denna spinnbara produkt kanske vara i din smak. Få en chans att gå på den världsberömda Shetland Wool Week genom att ta del av detta häftiga resmål för den som är intresserad av ull. Hela resan går i ullens tecken och man får bland annat öva på att spinna ull samt gå på kurser i stickning av samma naturprodukt.

Resmål med öl, natur och goda vänner

Ta chansen att åka på välarrangerade resor

När du väljer resmål är även val av arrangör väldigt viktigt. Elphin Travel har ett antal paketlösningar på uppskattade upplevelseresor, främst till norra England samt Skottland. Resorna till England går i ölens tecken och ger många möjligheter till speciella ölprovningar runt om i regionen – en upplevelse utöver det vanliga för den öl-intresserade. Ull-resorna till Skottlands öar riktas till en annan publik men är lika uppskattade. Med sex dagar på Shetlandsöarna arrangerat kring denna naturliga produkt är detta en otrolig resa med vackra landskap och mycket härlig kultur omkring tillverkningen av ull att ta del av.